Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το ευερέθιστο έντερο και τη δυσκοιλιότητα και κάντε την κοιλιά σας επίπεδη ακολούθωντας αυτή τη συνταγή

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος λόγω έντονου στρες, άγχους και κακής διατροφής είναι τα συμπτώματα του Ευερέθιστου Εντέρου. Πρηξίματα, Φουσκώματα και Δυσκοιλιότητα εμφανίζονται συχνά ως συμπτώματα και μας χαλούν τη διάθεση. 

Το έντερο αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και θεωρείται δεύτερος εγκέφαλος. Χάρη σε αυτό μπορούμε να απορροφήσουμε τα θρεπτικά συστατικά και να αποβάλλουμε τοξίνες και ό,τι είναι περιττό. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα συνδέεται στενά με τα βακτήρια που ζουν μέσα σε αυτό. Για το λόγο αυτό, έχοντας καλή ισορροπία στα βακτήρια του εντέρου και αποβάλλοντας παράσιτα και τοξίνες θα έχετε μακροπρόθεσμα καλύτερη υγεία. 

Πώς θα το καταφέρετε αυτό; 

Πρώτη βασική οδηγία είναι να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και φυτικά προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν μια καλή εντερική διέλευση. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τρώμε καλά και έχουμε αποκτήσει καλές συνήθειες ζωής, είναι πολύ πιθανό το έντερο μας να συσσωρεύει απόβλητα που το εμποδίζουν να αναπτύξει τη λειτουργία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η καλή κατάσταση του εντέρου γενικότερα μεταφράζεται σε ισχυρότερη υγεία και επίπεδη σιλουέτα, χωρίς φουσκωμένη κοιλιά. Για να το πετύχετε αυτό, μια μέθοδος τόσο απλή όσο και αποτελεσματική είναι το μείγμα κεφίρ με λιναρόσπορο.  

Τα οφέλη του παρατηρούνται σχεδόν αμέσως. 

Για να ολοκληρώσουμε αυτόν τον καθαρισμό, θα παίρνουμε αυτό το μείγμα κατά τη διάρκεια του πρωινού και για μια περίοδο 3 εβδομάδων. 

Το μείγμα αυτό συνδυάζεται εξαιρετικά και με τα Wellnessfoods τόσο με το Anti-Bloating όσο και με το Age Elixir ή το Daily Fitness  για να δώσετε γεύση αλλά και για να αυξήσετε τα οφέλη. Επίσης,  μπορεί να εμπλουτιστεί και με chia Seeds και μαζί με τα Wellnesfoods να γίνει η τέλεια πρόταση για πρωινό γεύμα. 

1η εβδομάδα 

½ ποτήρι κεφίρ (125 ml) και 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο λιναρόσπορου (10 gr) + Age Elixir ή Daily Fitness (10gr.) 

2η εβδομάδα 

½ ποτήρι κεφίρ (125 ml) και 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο λιναρόσπορου (20 g) + Age Elixir ή Daily Fitness (10gr.) 

3η εβδομάδα 

½ ποτήρι κεφίρ (125 ml) και 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο λιναρόσπορου (30 g) + Age Elixir ή Daily Fitness (10gr.)