Τι είναι τα Wellnesfoods;

Τα Wellnesfoods ανήκουν στην κατηγορία των λειτουργικών τροφίμων. Παράγονται από συμπυκωμένους χυμούς φρούτων και λαχανικών, οι οποίοι με τη μοναδική τεχνολογία της ελεγχόμενης διαδικασίας ξήρανσης έχουν μετατραπεί σε σκόνη, διατηρώντας τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα. Είναι 100% φυσικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Σε τι μπορεί να με βοηθήσουν τα Wellnesfoods;

Τα Wellnesfoods είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης διατροφής, να χαρίσουν τόνωση και ενέργεια, να αντιμετωπίσουν άμεσα και δραστικά τα προβλήματα που απασχολούν σώμα και πνεύμα. Πρόκειται για λειτουργικές τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά, προσφέροντας όλα τα οφέλη και πλεονεκτήματα των φρούτων και των λαχανικών σε όποιον τα καταναλώνει.

Πόσες φορές τη μέρα μπορώ να καταναλώσω τα Wellnesfoods;

Τα Wellnesfoods ως φυσικά προϊόντα μπορείτε να τα καταναλώνεται όσο συχνά θέλετε, όπως τα φυσικά φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή διαλύοντας τα είτε μέσα στο νερό ή σε φυτικό ρόφημα ή στο γιαούρτι.

Έχουν θερμίδες;

Τα Wellnesfoods έχουν ελάχιστές θερμίδες από τα φρούτα και τα λαχανικά που περιέχουν.

Περιέχουν ζάχαρη ή άλλη γλυκαντικά;

Τα Wellnesfoods περιέχουν τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων και των λαχανικών.

Μπορώ να παίρνω ταυτόχρονα διαφορετικά προϊόντα;

Τα Wellnessfoods μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου. Υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα – συνδυασμοί για αδυνάτισμα και αποτοξίνωση, τόνωση και ενέργεια, ομορφιά και αντιγήρανση.

Είναι το προϊόν κατάλληλο για παιδιά;

Τα Wellnesfoods είναι 100% φυσικά προϊόντα και κατάλληλα για παιδιά, ιδιαίτερα για αυτά που δυσκολεύονται να καταναλώσουν φρούτα και λαχανικά. Το Daily Fitness είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα παιδιά, καθώς έχει ωραία γεύση και είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

Μπορώ να το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη ή στο θηλασμό;

Όλα τα προϊόντα μας 100% φυτικής προέλευσης και μπορούν να καταναλωθούν τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και στο θηλασμό. Ωστόσο, συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τα εισαγάγετε στη διατροφή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.