Τρόποι χρήσης. Ανοίγοντας ένα κουτί Wellnessfoods™, ανοίγεις έναν κόσμο εκρηκτικής δημιουργικότητας.

Επεξεργαζόμαστε με 100% φυσικό τρόπο, περισσότερες από 30 φυτικές δημιουργίες της φύσης, για να δημιουργήσουμε κρύσταλλους παντζαριού, νιφάδες καρότου και βρώμης. Απομονώνουμε τους σπόρους του σταφυλιού και του ροδιού. Συμπυκνώνουμε τις ίνες του ανανά, στερεοποιούμε τον χυμό του, διαλέγουμε τις κορυφαίες ποικιλίες ιπποφαούς και φραγκοστάφυλου. Δοκιμάζουμε πολυάριθμους συνδυασμούς φυσικών φυτικών τροφών, μέχρι να φτάσουμε στοχευμένα στην συνταγή που κρύβει κάθε μας κουτί.

Η τελική μορφή των τροφών μας βασίζεται στην φιλοσοφία των Drink it, Belnd it, Mix it, Cook it, Wear it προϊόντων, πηγαίνοντάς την ένα βήμα παραπέρα.

Αναμείξτε τα Wellnessfoods™ με γιαούρτι, γάλα ή τον αγαπημένο σας χυμό, φτιάξτε smoothies, cocktails και κρύα shakes, διαλύστε τα μέσα σε ένα ζεστό φλυτζάνι κακάο, ή απλά αφήστε τα να γίνουν ένα με το νερό και απολαύστε στιγμιαία γεύση που θα σας γεμίσει με ζωτική ενέργεια και σφρύγος. Χρησιμοποιήστε τα Wellnessfoods™ ως πρώτη ύλη στην μαγειρική σας, φτιάξτε υγιεινές ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, ή ακόμα δημιοργήστε μια σπιτική μάσκα ομορφιάς για τέλεια περιποίηση, ενυδάτωση και λάμψη.

Το μόνο που μπορεί να περιορίσει τον τρόπο χρήσης των Wellnessfoods™, είναι η φαντασία σας!

Drink it
Drink it
Blend it
Blend it
Mix it
Mix it
Cook it
Cook it
Wear it
Wear it

Drink It

Για βέλτιστη απόδοση, ανακατεύετε (10γρ.) (δοσομετρητής) σε 100ml ή λιγότερο, με κάποιο είδος υγρού (νερό, τσάι, φυτικό γάλα, ή χυμό). Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δοσομετρητής.

Blend it

Απολαύστε το smoothie σας συνδυάζοντας το αγαπημένο σας μίγμα wellnessfoods.

Mix it

Aναμείξτε το αγαπημένο σας μίγμα wellnessfoods στο πρωινό σας, με γιαούρτι & φρούτα, στη σαλάτα σας & στο
φαγητό σας !

Cook it

Τα φαγητά & τα γλυκά γίνονται πιο υγιεινά, θρεπτικά & νόστιμα χρησιμοποιώντας τα wellnessfoods.

Wear it

Η ομορφιά και η αντιγήρανση βρίσκουν ένα σύμμαχο στα wellnessfoods.