Avocado Chocolate Mousse

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • ½ μεσαίο αβοκάντο (ώριμο)
  • 3.5 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
  • 6 κουταλιές σκόνη κακάου
  • ¼ κουταλάκι σούπας βανίλια.
  • ⅛ - ¼ κουταλιού στιγμιαίας σκόνης espresso (για γεύση)
  • Προαιρετικά: ½ αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Επεξεργαστείτε όλα τα συστατικά στο μικρό μπολ ενός επεξεργαστή τροφίμων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

*Ανάλογα με το μέγεθος / την ωριμότητα του αβοκάντο η συνοχή μπορεί να διαφέρει ελαφρά. Αν φαίνεται πολύ ρευστό, προσθέστε μια πινελιά περισσότερη σκόνη κακάο. Εάν είναι πολύ στερεό, προσθέστε ένα άγγιγμα φυτικού γάλακτος ή λίγο περισσότερο αβοκάντο. Απολαύστε σαν στιγμιαίο μους σοκολάτας.