Avocado Chocolate Mousse
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ WELLNESSFOODS-SHOP ADMIN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- ½ μεσαίο αβοκάντο (ώριμο)
- 3.5 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
- 6 κουταλιές σκόνη κακάου
- ¼ κουταλάκι σούπας βανίλια.
- ⅛ - ¼ κουταλιού στιγμιαίας σκόνης espresso (για γεύση)
- Προαιρετικά: ½ αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Επεξεργαστείτε όλα τα συστατικά στο μικρό μπολ ενός επεξεργαστή τροφίμων.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
*Ανάλογα με το μέγεθος / την ωριμότητα του αβοκάντο η συνοχή μπορεί να διαφέρει ελαφρά. Αν φαίνεται πολύ ρευστό, προσθέστε μια πινελιά περισσότερη σκόνη κακάο. Εάν είναι πολύ στερεό, προσθέστε ένα άγγιγμα φυτικού γάλακτος ή λίγο περισσότερο αβοκάντο. Απολαύστε σαν στιγμιαίο μους σοκολάτας.