Λένια Κρέτση

Από τις πρώτες μου παιδικές μνήμες, είναι το συναίσθημα που με κατέκλυζε κάθε φορά που αποφάσιζα να τρέξω. Θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέχει και να νοιώθει όμορφα, ένα χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπό μου κάθε φορά. Εκείνο το χαμόγελο, δεν το αποχωρίστηκα ποτέ. Έγινε ο καλύτερός μου φίλος καθώς μεγάλωνα.

Η γυμναστική έγινε η αγαπημένη μου δραστηριότητα. Μεγάλωσα, σπούδασα, η γυμναστική ήταν πάντα εκεί μαζί μου να απαντά στα ερωτήματά μου, να μου δείχνει τον δρόμο. Οι εμπειρίες που συνδέουν τον ανθρώπινο νου με το υγιές σώμα, σηματοδοτούν την ζωή μου μέχρι και σήμερα. Διανύω τα 58 χρόνια μιας πορείας που με έφερε κοντά σε υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι με μύησαν στο κόσμο της ευζωίας και των μυστικών του.

Γνώρισα ανθρώπους που συνέδραμαν καταλυτικά με την παρουσία τους στο να κατανοήσω και βιωματικά τις απίστευτες πνευματικές διαστάσεις που μπορεί και λαμβάνει η ύπαρξή μας μέσα από τις διεργασίες της σωματικής άσκησης. Είναι όλοι εκείνοι που με ενέπνευσαν και με ενθάρρυναν ώστε να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τις βαθύτερες ανάγκες του σώματος των συνανθρώπων μου.

Με γνώμονα πάντα την φυσική άσκηση και τους τρόπους που αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση των στιγμών που καθένας μας επιλέγει να αντιλαμβάνεται σε βάθος χρόνου ως συνήθειες, και έχοντας στόχο την αναβάθμιση αυτό στο οποίο αναφερόμαστε με μία λέξη ως καθημερινότητα, ασχολήθηκα για πολλά χρόνια επαγγελματικά με το μάρκετινγκ και την επικοινωνία στον χώρο του αθλητισμού.

Συνεργάστηκα στενά με ανθρώπους, ζωντανούς θρύλους του επαγγελματικού αθλητισμού. Θα ξεχωρίσω εδώ τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου, την εποχή που αυτή πραγματοποίησε τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία της, τον ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ο οποίος αποτελεί για μένα έναν ανεκτίμητο φίλο, έναν μέντορα και παράδειγμα προς μίμηση.

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ…. η εθνική μπάσκετ της Ελλάδας αλλά και τα σωματεία του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ήταν για πολλά χρόνια το δεύτερό μου σπίτι.

Έμαθα από τους καλύτερους επαγγελματίες του αθλητισμού στο απώγειο τις καριέρας τους την σημασία της σωστής διατροφής, όχι μόνο για την βοήθεια που αυτή προσφέρει στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, αλλά και για την συνολική ανκεκτίμητη καθημερινή προσφορά της στο ανθρώπινο σώμα.

Είναι αυτή η πορεία που με έκανε να αγαπήσω, να μάθω να φροντίζω, να καταλαβαίνω ακόμα περισσότερο το σώμα μου και τις καθημερινές του ανάγκες. Όλη αυτή την πείρα και εμπειρία, θέλησα να μοιραστώ με την οικογένειά μου αλλά και με περισσότερο κόσμο. Βάζοντας πάνω από το να έχεις, το να δίνεις, δημιούργησα με την βοήθεια του συζύγου μου και την ενεργό συμμετοχή των δύο γιον μου, ένα πρότυπο χώρο σωματικής άσκησης, το γυμναστήριο Wellnessfit το οποίο βρίσκεται ήδη στην….. του χρονιά. Μέσα από την επαφή με τους πελάτες και φίλους μου στο γυμναστήριο, διαπιστώνω κάθε μέρα όλο και περισσότερο, τόσο τα οφέλη μιας ισορροπημένης και υγιούς διατροφής, όσο και τις ολέθριες συνέπειες που προκαλεί η δυσκολία της τήρησής της για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το να μάθουμε πώς να φτιάξουμε την σχέση μας με το φαγητό και κατ’ επέκταση την σχέση μας με τις ζωτικές έννοιες της υγείας και της ευζωίας, έγινε η δεύτερή μου φύση.

Είμαστε ό,τι τρώμε, είμαστε οι επιλογές μας!

Σήμερα είμαι πλέον πεπεισμένη ότι μαζί με την ομάδα μου έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία σειρά προϊόντων φυσικής διατροφής που υπόσχεται και επιτυγχάνει τον στόχο για τον οποίο έχει σχεδιαστεί και δεν είναι άλλος από το να μπορέσουμε να κάνουμε κτήμα μας μια υγιή και ισορροπημένη 100% φυσική διατροφή!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει τόσο γρήγορα και μας καλεί συνεχώς να προσαρμοστούμε στην διαρκώς αυξανόμενη ροή των αλλαγών που τον διαμορφώνουν. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε την αυτορύθμιση μας. Η σειρά προϊόντων διατροφής Wellnessfoods είναι μία 100% ελληνική προσπάθεια, με στόχο να δημιουργήσει εκείνα τα προϊόντα που θα μας επιτρέψουν να προσαρμοστούμε στις σύγχρονες ανάγκες της ζωής. Διατροφικά προϊόντα, 100% φυσικά, που βοηθούν με δεκάδες τρόπους ώστε να κάνουμε εκείνες τις επιλογές για τον εαυτό μας, που θα μας εξασφαλίσουν μία αξιοζήλευτη ποιότητα ζωής.
Μια ανανεωμένη ζωή για την οποία θα σας χαίρεται και θα σας βγάζει το καπέλο πρώτα ο εαυτός σας και κατ΄επέκταση ο ευρύτερος κοινωνικός σας κύκλος στο σύνολό του. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Ελάτε να γνωρίσετε μαζί μας τον κόσμο της Wellnessfoods, του μοναδικού πιστοποιημένου καινοτόμου συστήματος 100% φυσικής διατροφής στην Ελλάδα!

Με εκτίμηση,

Λένια Κρέτση
General Manager