Πηνελόπη Πίνη

Το ενδιαφέρον μου για την υγιεινή διατροφή και τον αθλητισμό  ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Ως άτομο που αγαπά την ευεξία, εστίασα από μικρή ηλικία στην ποιότητα της διατροφής μου, ενώ η ενασχόληση με τον στίβο με οδήγησε στο να προσέχω τι τρώω για να έχω καλύτερες επιδόσεις.

Σπούδασα Πολιτικες Επιστήμες στη Νομική Αθήνας και μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδες μου εργάστηκα για 5 χρόνια στο τμήμα επικοινωνίας και marketing μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας. Ωστόσο η ζωή με έφερε κοντά σε έναν άνθρωπο που αποτέλεσε το μέντορα μου για να αλλάξω επαγγελματική πορεία. Η γνωριμία μου με γνωστό  ολιστικό ιατρό με έφερε πιο κοντά σε αυτό που πάντα αγαπούσα και με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη διατροφή και την ευεξία. Έχω παρακουληθήσει  προγράμματα επιμόρφωσης που αφορούν την κλινική διατροφή, το health and wellness coaching (Diploma in Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention, University of California / Diploma in Health and Wellness Coaching). Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζομαι ως σύμβουλος διατροφής - health and wellness coach σε μεγάλο ολιστικό ιατρείο προσπαθώντας να βοηθήσω τον κόσμο να βελτιώσει την υγεία του, αλλάζοντας διατροφικες συνήθειες και διατροφική συμπεριφορά.

Η γνωριμία μου με τη Λένια και η wellnessfoods ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης, το οποίο συνδέεται αρμονικά με την επαγγελματική μου πορεία και μετουσιώνει το όραμα μου για μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα της υγείας, της διατροφής και της ευεξίας.
Είμαι μητέρα ενός μικρού αγοριού του Ορέστη, τον οποίο προσπαθώ να εμπνεύσω να αγαπήσει και εκείνος τον αθλητισμό και να αναπτύξει υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθεί σε όλη του ζωή.

Με εκτίμηση,

Πηνελόπη Πίνη
Health and Wellness  Coach - Σύμβουλος Διατροφής