Πουτίγκα Chia Seed με Granola και Berries
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ WELLNESSFOODS-SHOP ADMIN
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
• 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
• 2 κουταλιές σούπας στρογγυλό σιρόπι σφενδάμου
• 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
• 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• 1/2 φλιτζάνι σπόρους chia
• 1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα ή κομπόστα βατόμουρου
• 1 φλιτζάνι γκρανόλα χωρίς γλουτένη
• 1/2 φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
• 1 κουταλιά της σούπας Αge Elixir
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Σε ένα μεσαίο μπώλ, βάζετε το γάλα αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και την κανέλα. Ανακατέψτε.
- Ρίξτε και τους σπόρους chia στο μείγμα γάλακτος.
- Καλύψτε το μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο. Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.
- Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, βάλτε την μαρμελάδα από βατόμουρου, την Granola χωρίς γλουτένη και τα φρέσκα βατόμουρα σε ένα μικρό ποτήρι.
- Κρατήστε τα υπολείμματα σε ένα καλυμμένο δοχείο στο ψυγείο για έως και 4 ημέρες.